November 01, 2014, 01:09:19 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst  (Read 807 times)

doperdeluxe

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: 0
Anyone else get this?

I'm using 1.1 as a VST in Ableton 8.2.1 - I select a preset, close the plugin window off, but when I open it it jumps to the startup electro scene!!  :(

axwell

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst
« Reply #1 on: February 01, 2011, 09:41:00 pm »
Im having the same problem with AU in Logic, its insane, i change to browse with the "sound" setting, and close the plugin, and open it up again, and its back to some default sound. amazing bug to let through!

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 439
  • Karma: 19
Re: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst
« Reply #2 on: February 02, 2011, 12:37:54 am »
Just ended trying out the demo of Analog Lab (and just ordered it, btw) and that happened to me too, also using Live 8.2.1

I was hoping it was a demo related bug issue, but... I see now that's not the case :(

Guess I'll just have to wait until the box arrives, register it and report that...

DiScO

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst
« Reply #3 on: February 15, 2011, 07:43:13 pm »
Same here in Logic 9.1.3, crazy situation!

Antoine

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.052
  • Karma: 36
Re: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst
« Reply #4 on: February 18, 2011, 01:59:19 pm »
Hotfix 1.1.1 now available!  :)
ex-Arturian

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 439
  • Karma: 19
Re: keeps jumping back to the default "electro" scene when opening vst
« Reply #5 on: February 18, 2011, 02:19:00 pm »
Uhooo!!!  ;D
Quote
this hotfix will also install the latest Jupiter-8V2 (2.0.1) if needed.

Nice! :D


...so I guess I can remove the "waiting for..." tag line from my sig ^^

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines