October 30, 2014, 07:18:49 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Win 7 64bit?  (Read 1012 times)

sid chigger

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • Chigger Tracks
Win 7 64bit?
« on: August 08, 2010, 02:49:55 pm »
Is Brass 2.0 64bit and ready to work on Win 7 64 (PC)??

Denis

  • Global Moderator
  • Apprentice
  • *****
  • Posts: 47
  • Karma: 2
    • Arturia
Re: Win 7 64bit?
« Reply #1 on: August 09, 2010, 12:14:41 pm »
Hi,

Brass is a 32 bits software. Anyway you can use it without any problem with a 64 bits OS.

Nevertheless special attention should be taken when usins as a VST on a 64 bits host (Cubase for example).

The best advise i can give you is that Cubase allows you install two cubases on you computer, one 32bits and one 64bits...

When you plan to use a 32bits synth in one of your projects, then use your 32bits Cubase.

Our synths next updates will be developed for 64bits environment...Nevertheless we have no release date announced at that time.


Kind regards,

Denis
Denis / Arturia Tech. Support

sid chigger

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • Chigger Tracks
Re: Win 7 64bit?
« Reply #2 on: August 09, 2010, 02:47:11 pm »
Thanks Much, Denis..

I'll be getting a new PC soon - win7 64bit - and I plan to run Cubase 32bit for now and host my VSTis within Cubase with Vienna Ensemble Pro..

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines