August 28, 2016, 04:12:40 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Pro tools, hardware required?  (Read 815 times)

Rushen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Pro tools, hardware required?
« on: February 05, 2014, 04:09:40 am »
Can I us Analog Lab with Pro Tools 11 as is or do I need some hardware interface?

TonyFlyingSquirrel

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
  • Karma: 6
  • Beta Tester
    • WOR PARTY
Re: Pro tools, hardware required?
« Reply #1 on: March 24, 2015, 04:01:38 pm »
You will need some sort of audio interface.
Bite off more than you can chew, then start chewing. Apple iMac 27-inch 3.4GHz Quad-core i7 (Mid 2011) MC814LL/A RAM:20GB, Hard Drive:1.0TB HDD + 256GB SSD, Opt Drive:SuperDrive-DL,  Vid Card:AMD Radeon HD 6970M, Audio Interface: Avid Fast Track Duo, Midi I/O: Arturia, Analog Exp.The Lab 49, V-Col-5

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.11 | SMF © 2015, Simple Machines