June 30, 2015, 11:41:58 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Pro tools, hardware required?  (Read 474 times)

Rushen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Pro tools, hardware required?
« on: February 05, 2014, 04:36:40 am »
Can I us Analog Lab with Pro Tools 11 as is or do I need some hardware interface?

TonyFlyingSquirrel

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
  • Karma: 1
    • WOR PARTY
Re: Pro tools, hardware required?
« Reply #1 on: March 24, 2015, 04:28:38 pm »
You will need some sort of audio interface.
Bite off more than you can chew, then start chewing. Apple iMac 27-inch 3.4GHz Quad-core i7 (Mid 2011) MC814LL/A Memory:20GB, Hard Drive:1.0TB HDD + 256GB SSD, Optical Drive:SuperDrive-DL,  Video Card:AMD Radeon HD 6970M, Audio Interface: Line 6 UX1-PodFarm), Midi I/O: Arturia, Analog Exp.The Lab 49

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines