November 23, 2014, 02:02:45 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Analog lab - Mixcraft 6  (Read 402 times)

timjackson142

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Analog lab - Mixcraft 6
« on: November 18, 2013, 05:04:01 am »
i Guys,

I am trying to get Minlabs and Analog labs to work inside Mixcraft 6 and I am encountering a bunch of issues. I am running the latest version of Analog labs. My operating system is Windows 7 SP1 fully updated. I have 8 gigs of RAM i7 quad core processor and the PC is optimixed for music production. I also have an NVidia on board sound card.

I have installed analog labs and pointed mixcraft to the VSTplugins folder in program files(x86). Mixcraft recognises the VST.

If I use Analog lab as a standalone it crashes when I use the multi-voices every 10-12 times I change between voices. When I use in inside my DAW (Mixcraft 6) it crashes every 2-3 times, effectively making it unusable for production purposes - which was why I bought it. The weird thing is that I downloaded analog labratory as opposed to analog lab and installed that VST. It works perfectly inside Mixcraft 6. It works fine with as a controller for other vsts too so I know that the bugginess is with Analog labs not Mixcraft or my OS/soundcrd etc.


I have tried oved and over to get support from Arturia and have had either non-sensical replays or been outright ignored. Whilst I have given up on getting any help from Arturia I was hoping someone on the forums could help.

Cheers
Tim

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines