December 22, 2014, 11:02:16 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area  (Read 499 times)

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 444
  • Karma: 20
Maybe it's only me, but I keep touching the Preset display to bring up the Preset loading menu  ::)

I have to keep reminding me that only the "Load" button will achieve that  :P

So... I just have to suggest this ;D

Shay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #1 on: October 29, 2013, 08:44:20 pm »
It happens to me to so I ++ this option.

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 444
  • Karma: 20
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #2 on: October 29, 2013, 09:07:37 pm »
It happens to me to so I ++ this option.
phew, so I'm not alone on this one ;)

syrupcore

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 39
  • Karma: 5
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #3 on: September 05, 2014, 08:51:29 am »
Not at all. iSem is my most used iPad synth and I still, months and months later keep tapping the text instead of the LOAD button. I know this is trivial and the post is a year old but... +1.

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 444
  • Karma: 20
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #4 on: September 05, 2014, 09:28:24 pm »
Guess I should post an identical thread at the iMini forum since it suffers from the same issue ;)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines