December 20, 2014, 04:57:54 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Problem!!! Activation code!!!  (Read 2156 times)

Gennady

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Problem!!! Activation code!!!
« on: August 13, 2013, 10:09:21 pm »
When I try to register the software (Analog Laboratory) get this:

Product ID = 7
S/N: XXXXXXXXXXXXXXXX (my SN) - ProductID: 7
Genuine Arturia License number successfully listed in Arturia Database !
MODx Parse Error MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
PHP Parse Error
 
PHP error debug
  Error:    mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource   
  Error type/ Nr.:    Warning - 2   
  File:    /var/vhosts/www.arturia.com/htdocs/evolution/manager/includes/document.parser.class.inc.php(750) : eval()'d code   
  Line:    1132   
 
Parser timing
  MySQL:    0.0924 s   (34 Requests)
  PHP:    0.1635 s   
  Total:    0.2559 s   

How to solve the problem? I need the activation code!

marjanzitnik

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #1 on: August 13, 2013, 11:55:53 pm »
I got the same problem!!! T_T

Please e-mail me if you fix it...

eporkproducts

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #2 on: August 24, 2013, 03:22:08 am »
same problem. what's the deal.

TFM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #3 on: August 24, 2013, 02:23:00 pm »
same problem here!
pushed submit on my registration & got this ???
i've logged this with Tech support as well but also joining up to hopefully find some answers & start using my new Gear!


Product ID = 7
S/N: xxxxxxxxxxxxxxx - ProductID: 7
Genuine Arturia License number successfully listed in Arturia Database !
MODx Parse Error
MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
PHP Parse Error
 
PHP error debug
  Error:    mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource   
  Error type/ Nr.:    Warning - 2   
  File:    /var/vhosts/www.arturia.com/htdocs/evolution/manager/includes/document.parser.class.inc.php(750) : eval()'d code   
  Line:    1132   
 
Parser timing
  MySQL:    0.1151 s   (34 Requests)
  PHP:    0.2167 s   
  Total:    0.3318 s   

albor88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #4 on: August 27, 2013, 07:10:05 am »
same problem!!

don t know what to do ??? ???

Dav1d

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 582
  • Karma: 27
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #5 on: August 27, 2013, 10:14:54 am »
In fact there was a problem on the registration section of the website, so just to make things clear:

--> Gennady : Rebecca answered your ticket.
--> marjanzitnik : For your other issues, I need more informations  :)
--> eporkproducts : I don't see any support request, you can PM me for more informations?
--> TFM : Rebecca answered your ticket.
--> albor88: I have just PM you the solution, let me know if you haven't received it.  :)


zampoglu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #6 on: August 27, 2013, 11:50:58 am »
It gives me the same message..

Product ID = 7
S/N: (SN) - ProductID: 7
Genuine Arturia License number successfully listed in Arturia Database !
MODx Parse Error
MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
PHP Parse Error
 
PHP error debug
  Error:    mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource   
  Error type/ Nr.:    Warning - 2   
  File:    /var/vhosts/www.arturia.com/htdocs/evolution/manager/includes/document.parser.class.inc.php(750) : eval()'d code   
  Line:    1132   
 
Parser timing
  MySQL:    0.0969 s   (34 Requests)
  PHP:    0.2385 s   
  Total:    0.3354 s   


please help!!
« Last Edit: August 27, 2013, 12:30:05 pm by zampoglu »

Dav1d

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 582
  • Karma: 27
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #7 on: August 27, 2013, 01:30:43 pm »
zampoglu : I have just answered you by PM
 :)

thetruevine

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #8 on: August 28, 2013, 07:54:36 am »
Same problem for me.  It just arrived on the door step today and can't even use it!  What a shambles!  Logged a technical request too, but hope to get the problem fixed asap.

Product ID = 7
S/N: XXXXXXXXXXXXXXXX (my SN) - ProductID: 7
Genuine Arturia License number successfully listed in Arturia Database !

MODx Parse Error
MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
PHP Parse Error
 
PHP error debug
  Error:  mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource   
  Error type/ Nr.:  Warning - 2   
  File:  /var/vhosts/www.arturia.com/htdocs/evolution/manager/includes/document.parser.class.inc.php(750) : eval()'d code   
  Line:  1132   
 
Parser timing
  MySQL:  0.0948 s (34 Requests)
  PHP:  0.1639 s   
  Total:  0.2586 s

Dav1d

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 582
  • Karma: 27
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #9 on: August 28, 2013, 11:34:34 am »
thetruevine: Your product is not registered under your account, we need your full product coordinates in order to help you.

thetruevine

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #10 on: August 28, 2013, 01:18:03 pm »
Done David@Arturia

jacques14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #11 on: September 08, 2013, 06:23:24 am »
David@Arturia, I Pm'd you. A lot of people have seemingly had the same problem.....

Rebecca@arturia

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 566
  • Karma: 4
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #12 on: September 11, 2013, 07:02:02 pm »
Hello!

It seems this problem has now been addressed!  If you are still experiencing difficulties or have not received your code please PM me here!

Regards,

Rebecca


FACToooR

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: Problem!!! Activation code!!!
« Reply #13 on: November 12, 2013, 06:19:25 pm »
HI
I have problem with getting  activation code - could that be caused by the fact  that I accidently deleted  my product from my account ? Could you please give me any advice what do I do to get the activation code? When I try to send"  get new activation code" aplication form one of the boxes is blank and when I submit it shows me error that I should fill in all the boxes ( box is choose only I can`t type in anything there and it is blank so it gets me nowhere ).Any advice  will be highly appreciated.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines