November 28, 2014, 02:38:56 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: KeyLab 61 dose not work with Analog Laboratory natively  (Read 431 times)

DavidCochran

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
KeyLab 61 dose not work with Analog Laboratory natively
« on: July 14, 2013, 09:05:31 pm »
Hello, first time to this forum
U have the KeyLab 61 with Analog Laboratory. I can't get it to control the software when used stand alone. It controls the software within Reaper or used as a controller in Reason (with their instruments). It used to work fine with Analog Laboratory but now it doesn't.

Thanks for your help.

DavidCochran

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: KeyLab 61 dose not work with Analog Laboratory natively
« Reply #1 on: July 15, 2013, 04:13:11 am »
Fixed the problem. Of course, it was a button not activated in the software.

Setup>Audio & MIDI Settings>active midi inputs. Click on the blue button left of "The Laboratory" until a check mark appears.

D

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines