November 26, 2014, 12:16:10 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: presets disappear ! osc 3 LFO speed don't work  (Read 674 times)

htll

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
presets disappear ! osc 3 LFO speed don't work
« on: March 09, 2013, 08:35:15 pm »
Hello !

First of all this app is wonderfull, thank you very much !

Today i was playing with an arpeggio, i saved it in my presets( in standalone mode ipad 2 32 go wifi), then i started tabletop ( a mind blowing app too !) to create  a song but the presets i saved in standalone doesn't appear. Is it normal as it seems the synth behave like two different apps ? ( is it poliphony related ?).

Also i tried to use oscillator 3 as an lfo, on low scale the osc freq don't change lfo speed is it normal ?

anyway having really good time with this app.

thanx

Jomazz

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Re: presets disappear ! osc 3 LFO speed don't work
« Reply #1 on: March 09, 2013, 10:58:53 pm »
Hold your finger on the Freq knob and a course range control will  magically appear ! Same with Osc2.Hope that helps!

Jomazz

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Re: presets disappear ! osc 3 LFO speed don't work
« Reply #2 on: March 09, 2013, 11:04:06 pm »
Also with the preset problem you're right-- The standalone version is separate from the tabletop version so you'll  get a lot of practice programming your presets.I sure hope iMini gets Audiobus support soon!

htll

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: presets disappear ! osc 3 LFO speed don't work
« Reply #3 on: March 13, 2013, 12:16:16 pm »
Ok thank you for the Lfo rate, hope they Will correct the preset bug in a future update.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines