Arturia Forums
Welcome, %1$s. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 25, 2014, 09:52:23 pm

:    
Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.
38.790 9.382 33.403
: pol9
*
+  Arturia Forums
|-+  Analog Classic Instruments
| |-+  Wurlitzer V
| | |-+  Wurlitzer V Beta Test
| | | |-+  need a new serial
« previous next »
: [1]
: need a new serial  ( 958 )
terrym
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 59
: 449



« : March 14, 2013, 05:34:30 pm »

Hi ill like to be in the new beta testing for this plugin but my old serial is out of date ,will arturia supply a new elicence serial?

regards

terry
« : March 18, 2013, 04:05:03 pm David@Arturia »

Terry
aka Logicaldream
Adrien
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 3
: 281



« #1 : March 14, 2013, 05:38:09 pm »

Hi terrym,

I've seen your mail and I asked for the license, I will send it to you ASAP.

Best

Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia
rcmusic
Beta-testers
Sr. Member
*

Karma: 10
: 260



« #2 : March 14, 2013, 06:49:02 pm »

hello

same for me please (i thought i had a "real" serial, as a sound designer of Wurlitzer, but no, only NFR serial outdated.  Thanx adrien
Adrien
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 3
: 281



« #3 : March 14, 2013, 09:44:31 pm »

Hi robert

i m currently out of office but I will see that tomorrow.

best

Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia
Koshdukai
Beta-testers
Sr. Member
*

Karma: 19
: 439



« #4 : March 16, 2013, 06:39:52 pm »

Sorry for the O/T but is anyone having issues with connecting with the eLicenser server ?

Tried this on 2 computers all today (16th March) and I'm getting "A connection to the license server could not be established, because the license server is currently not available)"

I'm getting this while doing the Maintenance and also while trying to active a license that I wanted to start usage today.
Adrien
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 3
: 281



« #5 : March 18, 2013, 09:59:57 am »

Hi

I suggest you to install the last version of elicenser. doawnload page
i integrated it in the installer of the beta 2.

I hope it will fix your problem.

(PS I'm so sorry that we use eLicenser  :-\)
« : March 18, 2013, 04:05:00 pm David@Arturia »

Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia
Koshdukai
Beta-testers
Sr. Member
*

Karma: 19
: 439



« #6 : March 18, 2013, 11:12:56 am »

I'm using the one installed with the beta (Version: 6.5.4.1117) which looks like the latest, when comparing with the website.

I've now tried again today but from a different location/ISP and it found the server this time and I have the licence activated now :)

Now I'm curious if this was location/router/ISP related (even though I never had an issue like this) or if there was really a problem with the server during the weekend.

I'll check later tonight again, to be sure but at least, now I have the license working :)

Thanks Adrien and... hey, you guys had to use "something" and TBH I never had any issues with eLicenser before (lucky me uh? :))
: [1]  
« previous next »
:  

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!