October 24, 2014, 02:54:50 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Connection to Software failed  (Read 2528 times)

psyG3n

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 1
Re: Connection to Software failed
« Reply #30 on: November 28, 2013, 08:33:43 pm »
Sure... the same error message as shown @snapshot from chiefthomson (initial.posting of this topic!)...

Bruno@arturia

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Karma: 27
Re: Connection to Software failed
« Reply #31 on: November 29, 2013, 11:43:03 am »
can you launch it into a terminal and post the outputs?
thanks
Bruno
Arturia Hardware

psyG3n

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 1
Re: Connection to Software failed
« Reply #32 on: December 08, 2013, 01:41:20 pm »
Hey Bruno,

sorry for the delayed response... I think, your last post, solved my problem :)

"MiniBrute_Connection_1_0_2_1.zip" contains the .app-file for MAC named: "MiniBrute Connection_V1_0_2_1.app"...

As far as i know, Macs don't understand spaces in filenames!? So, after inserting the "MiniBrute_Connection_V1_0_2_1.app" everything works fine  :)

Bruno@arturia

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Karma: 27
Re: Connection to Software failed
« Reply #33 on: December 09, 2013, 10:09:48 am »
i'm quiet surprised, i thought every user friendly system since the 90's does support spaces.
Anyway thanks a lot for figuring this out, it was a tough one.
I will not use spaces anymore.
Bruno
Arturia Hardware

Bloxelectrix

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 3
Re: Connection to Software failed
« Reply #34 on: December 16, 2013, 09:28:31 pm »
If it still odes not work, a clean Windows install may be good solution

Thought this would be worth posting here. For various reasons i have reinstalled windows o/s on my laptop. I did it because i noticed a few undesirable glitches here & there, none of which had anything to do with my connection manager issue.
Anyway, to my point. I did the re-load about a week ago & my computer is still updating automatically as you might expect because i wound it back to factory settings. There is update after update & this is the reason i would not want to restore a computer to this state unless there is a very good reason for it, which i thought there was.
There is no point in my trying the arturia connection manager just yet because my system is still looking for & installing updates. If the issue before was anything to do with something being outdated then i might as well wait until my laptop is fully back up to date with the latest system requirements.
This brings me back to point that it is far too much to expect anyone to carry out this operation if it were just for the sake of the arturia connection software. It takes a long time to get your system back up to speed.
In my opinion the issue is a shortcoming on arturia's behalf & if i had have taken the advice & carried out this operation i would have been very pissed at arturia's advisor for suggesting it.
So this post is here now for the sake of anyone in the future who experiences the same problem. If you want to reload your entire computer system just to humour one little app the choice is yours but make no mistake, it is a hassle !

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines