September 30, 2016, 03:35:57 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: A maintenance is planned for Thursday, 15th of September. It should last 2 hours, starting at 10am french time.

Arturia Forums



Author Topic: can't export banks, sub-banks or presets  (Read 1417 times)

durdles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
can't export banks, sub-banks or presets
« on: December 19, 2012, 05:52:53 am »
Hi - new user (though I was a Prophet T8 user back in the 80's!)

No problems with the software until .... I tried to export a bank. The exported files have a filesize of 0K. The same thing happened when I tried to export a sub-bank or a preset. Same problem in both the stand-alone and in the plug-in.

Anyone else experiencing this? Suggestions?

thanks -
Michael Starobin

durdles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: can't export banks, sub-banks or presets
« Reply #1 on: December 19, 2012, 04:24:54 pm »
I should add that I'm OSC 10.8.2

b-szczesny

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
Re: can't export banks, sub-banks or presets
« Reply #2 on: February 26, 2014, 11:47:49 am »
Try sending a preset change message to bank 1 subbank 1 preset 1, and THEN change preset to desired one and try to export it.

urielbarbs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: can't export banks, sub-banks or presets
« Reply #3 on: May 26, 2016, 11:23:18 am »
***SOLVED***
-----

Sorry, I didn't understand the solution. Thanks a lot.

-----

Hi there, I'm restarting this topic. I was looking for my problem and I found it here without any solution.

I'm running Prophet V2 and Minimoog V Original. Both of them export a 0kb file (preset, sub-bank and bank).

I need to export my presets to play it on iPad performance version (iMini and iProphet).

I need help, please. Thanks.

Uriel.
« Last Edit: May 26, 2016, 11:59:18 am by urielbarbs »

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.11 | SMF © 2015, Simple Machines