November 27, 2015, 03:03:49 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Feel free to email any encountered problem at

Arturia Forums

Author Topic: Spark DubStep doesn't run  (Read 681 times)


  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Spark DubStep doesn't run
« on: November 18, 2012, 06:10:38 pm »
Just installed  Sparkle DubStep in a QuadCore Mac/MountainLion with ProTools 10.3/HD3 Accel
and this stuff doesnt run at all
The system seems to be heavily fatigued and keeps stop the playback like if there were not enough cpu resources
I'm really disappointed with this purchase
Anyone with similar configuration got the same issues?
Thank you


  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.543
  • Karma: 82
Re: Spark DubStep doesn't run
« Reply #1 on: November 19, 2012, 09:19:08 am »
I am very sorry about that.
Did you try in standalone and do you have the same behavior?

Soft Arturia


Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.11 | SMF © 2015, Simple Machines