September 28, 2016, 05:26:30 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: A maintenance is planned for Thursday, 15th of September. It should last 2 hours, starting at 10am french time.

Arturia Forums



Author Topic: Spark DubStep doesn't run  (Read 993 times)

waterland

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Spark DubStep doesn't run
« on: November 18, 2012, 05:43:38 pm »
Hello
Just installed  Sparkle DubStep in a QuadCore Mac/MountainLion with ProTools 10.3/HD3 Accel
and this stuff doesnt run at all
The system seems to be heavily fatigued and keeps stop the playback like if there were not enough cpu resources
I'm really disappointed with this purchase
Anyone with similar configuration got the same issues?
Thank you
Cris

Kevin

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.543
  • Karma: 82
    • http://www.arturia.com
Re: Spark DubStep doesn't run
« Reply #1 on: November 19, 2012, 08:52:08 am »
Hi,
I am very sorry about that.
Did you try in standalone and do you have the same behavior?

Kevin
Kevin
Soft Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.11 | SMF © 2015, Simple Machines